Consulting

Proizvodi

Asortiman naših proizvoda - DOWNLOAD cenovnika

Tegola Canadese

Tegola Canadese

Nudimo vam najširi i prestižni program bitumenskih tegola prisutnih na tržištu. Naši proizvodi, zahvaljujući svojim visokim tehničkim i estetskim karakteristikama, u stanju su da zadovolje najrazličitije projektne zahteve.

Saznajte više
Onduline

Onduline

ONDULINE Grupa razvija, proizvodi i prodaje lagane materijale za krovišta i potkrovlja, pa je na prvom mestu u svetu po proizvodnji valovitih celulozno-bitumenskih ploča.

Saznajte više

Kronospan

OSB ploče („Oriented Strand Boards“) su ploče proizvedene od tankog i širokog iverja. Iverje je u donjem spoljašnjem sloju položeno uzdužno u smeru proizvodnje.

Saznajte više
TeMa

TeMa

“TeMa” je vodeći proizvođač čepastih membrana za mehaničku zaštitu hidroizolacije već više od 10 godina. Proizvodi materijale za hidroizolaciju, drenažu terena i kontrolu erozije zemljišta i prodaje ih u preko 50 zemalja širom sveta.

Saznajte više
Henkel

Henkel

Henkel predstavlja jednu od globalno najznačajnijih grupa kompanija sa velikom paletom proizvoda od kojih su najzastupljeniji građevinski lepkovi kao i lepkovi za industrijske i proizvodne sisteme.

Saznajte više
Keramika Kanjiža

keramika kanjiža

Nudimo vam najširi i prestižni asortiman keramike dostupan u širokom spektru boja. Za kompletan cenovnik i oslove prodaje kontaktirajte službu komercijale.

Saznajte više
Ursa

Ursa

Mineralna vuna URSA. URSA GLASSWOOL je optimalno rešenje koje obezbeđuje prijatne uslove življenja u objektima. Ovaj materijal nije štetan za zdravlje.

Saznajte više
Knauf Insulation

Knauf Insulation

Kamena vuna KNAUFINSULATION je savremeni izolacioni materijal širokog spektra primene. Optimalno je rešenje za izolaciju potkrovlja, pregradnih zidova i spoljašnjih zidova.

Saznajte više
Keramika Kanjiža

tarket

Nudimo vam najširi i prestižni asortiman keramike dostupan u širokom spektru boja. Za kompletan cenovnik i uslove prodaje kontaktirajte službu komercijale.

Saznajte više
Ursa

jub

Veliki izbor boja za krečenje fasada. Sistemska rešenja, dekorativne tehnike, sanacije mokrih zidova i još mnogo toga.

Saznajte više
Knauf Insulation

solatube

Potpuno nov sistem za osvetljavanje stambenih objekata dnevnom svetlošću. Nova tehnologija višeslojnih polimernih površina.

Saznajte više

Novo u ponudi

Eurovent

Eurovent proizvodi su napravljeni upotrebom najnovijih tehnologija i zajedničkim radom najvećih stručnjaka za građevinsku izolaciju. Oni su udružili svoje zajedničko dvadesetogodišnje iskustvo u dizajnu, proizvodnji i distribuciji izolacija i pribora kako bi stvorili proizvod najvišeg kvaliteta.

Slojevi na krovu

Kosi krov

Ukoliko želite da vidite pravilan raspored slojeva na kosim krovovima ili fasadama, slobodno pogledajte našu web animaciju kosog krova.

Simulator

Kreirajte sami svoj izgled kuće, odaberite boju fasade i krova po vašem izboru pomoću našeg web simulatora.