Tecasi d.o.o.

FIM Kanjiza

FIM Kanjiža

Katalog naših proizvoda možete pogledati ili

preuzeti u DOWNLOAD delu sajta.

FIM Kanjiža - Asortiman proizvoda

FIM Kanjiža, FABRIKA IZOLACIONIH MATERIJALA iz Kanjiže, osnovana je 1979. godine i predstavlja prvu fabriku ovakve vrste izgrađenu na bazi domaćeg znanja, domaće opreme i tehnologije. Za proizvodnju izolacionih meterijala koriste visokokvalitetni bitumen iz poznatih rafinerija regije koji omogućava izradu hidroizolacionih traka i masa najvišeg kvaliteta. Osnovni proizvodni program FIM Kanjiže se sastoji u proizvodnji hidroizolacionih materijala na bazi bitumena i to: hidroizolacionih traka i hidroizolacionih masa.

Preuzmite katalog FIM-a

Tegola Canadese

BITUMENIZIRANIKrovni karton

U ovu grupu proizvoda spadaju trake sa uloškom od sirovog krovnog kartona.Bitumenom impregnisani krovni karton. Ima višestruku primenu, koristi se kao sloj za odvajanje, za izradu hidroizolacije po toplom postupku, u industriji za kaširanje termoizolacionih materijala, odnosno, za pakovanje.

Pročitajte više

HidroizolacioneTrake

Ova grupa proizvoda može da se deli na osnovu bitumenske mase koja se primenjuje: na klasične (VOALFIM, FIMBIT, FIMAL), plastomerne (FIMLAST, FIMFLEX), elastomerne (POLIFLEX) i nova generacija APAO trake (FIM-MAX). Svaka vrsta mase poseduje određene karakteristike, prednosti i mane.

Pročitajte više

bitumenskeMase


Bitumenska masa za izradu hidroizolacije
po toplom postupku. Elastična bitumenska masa za zalivanje sastavaka. Prethodni premaz na bazi bitumena i organskog rastvarača. Bitumenski namaz u vidu paste za hidroizolaciju po hladnom postupku. Zaštitni premaz.

Pročitajte više

epsTermoizolacija

Visok kvalitet sirovina i savremeni tehnološki postupak proizvodnje (vakum postupak), obezbeđuju vrhunski kvalitet proizvoda koji se koristi za toplotnu izolaciju u građevinarstvu.

Pročitajte više

 

DrenažneTrake

Čepasta traka napravljena od polietilena visoke gustine (HDPE) čiji specijalan profil garantuje otpor na hemijske agente i na kompresiju (>200 KN/m2). Traka Fimdrain se koristi kao zaštita bitumenskih traka fasada i temelja.

Pročitajte visše

pomoćniMaterijali

Kako bi garantovali pravilno postavljanje traka i njihovu dugotrajnost, FIM nudi širok opseg pomoćnih materijala za postavu i dovršavanje hidroizolacionih sistema.

Pročitajte više


Nazad na: Proizvodi

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Proizvodi ove grupe
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Proizvodi ove grupe
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Proizvodi ove grupe
Podovi
Parketi i laminati!

podovi

Odaberite pod po vašem ukusu. Veliki izbor podova. Laminati i parketi najboljeg kvaliteta!

Proizvodi ove grupe