Tecasi d.o.o.

FIM Kanjiza

EPS - Ekspandirani polistiren

Naš cenovnik vam je uvek na raspolaganju u PDF formatu.

Dostupan je i u obliku online kataloga.

EPS - Asortiman proizvoda

Tegola Canadese

ekspandiranipolistiren

EPS (ekspandirani polistiren) je tvrd plastični materijal, smanjene težine, dobrih mehaničkih svojstava, sastavljen od ugljenika, vodonika i vazduha.

Pročitajte više

EPSproizvodi

Predstavlja grupu proizvoda iz termoizolacionog programa FIM-a od samogasivog ekspandiranog polistirena (EPS), izvanrednih toplotnoizolacionih osobina, namenjen pre svega za građevinske i izolacione elemente.

Pročitajte više

termoizolacionepločeSvi proizvodi FIM-a od ekspandiranog polistirena (EPS-a) tipa B1 su izrađeni od sirovine koja sadrži dodatak za samogašenje.
Pročitajte više

 

Nazad na: Proizvodi / FIM Kanjiža

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Pročitajte više
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Pročitajte više
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Pročitajte više