Tecasi d.o.o.

FIM Kanjiza

Elastomerne bitumenske trake

Katalog naših proizvoda možete pogledati ili

preuzeti u DOWNLOAD delu sajta.

Elastomerne bitumenske trake - Asortiman proizvoda

SBS su visokokvalitetne elastomerne hidroizolacione trake. Kod ovih traka bitumen se modifikuje sa elastomernim polimerima, praktično termoplastičnim gumama, uglavnom Stiren-Butadien-Stiren-om. SBS trake su karakterizovane sa jednom izrazito jakom elastičnom komponentom što ih čini idealnim za sve tipove aplikacija, naročito onima koje su izložene jakim strukturalnim pomeranjima (prefabrikovane površine).

SBS je jako mekan i odlično se ponaša pri niskim temperaturama. Pored navedenih dobrih osobina SBS trake nisu otporne na UV zračenje sunca i zbog toga zaštita površine sa ljuskavim škriljcem ili nekim drugim UV otpornim materijalom je obavezna.

Tegola Canadese

poliflexV3-V4-PV3-PV4

Ove visokokvalitetne elastomerne hidroizolacione trake poseduju odličnu postojanost na hladnoći i toploti. Trake su izrađene na staklenom voalu i imaju optimalnu dimenzionalnu stabilnost.

Pročitajte više

POLIFLEXPF4-PF5

Ove hidroizolacione trake su projektovane tako da sjedine dobre karakteristike poliesterskog filca i elastomerne mase, koji traci daju izvanrednu postojanost na hladnoći i toploti, odlične karakteristike pri kidanju i istezanju.

Pročitajte više

POLIFLEXT3-T4-T5Kombinacija uloška od staklene tkanine i elastomerne mase kod ovog proizvoda omogućuje široku primenljivost trake, odlične mehaničke i fleksibilne karakteristike.

Pročitajte više


Nazad na: Proizvodi / FIM Kanjiža / Hidroizolacione trake

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Pročitajte više
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Pročitajte više
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Pročitajte više