Tecasi d.o.o.

Tecasi, Krovni pokrivač tegola

Henkel

Katalog naših proizvoda možete pogledati ili

preuzeti u DOWNLOAD delu sajta.

Henkel - Asortiman proizvoda

Preduzeće “Henkel Srbija” d.o.o. prisutno je na tržištu Srbije od 2002. godine, kada je kupovinom 70% akcijskog kapitala kruševačke “Merime” počelo zauzimanje liderske pozicije sa svojim brendovima i tehnologijama koji ljudima čine život lakšim, boljim i lepšim, a poznati su kao superiorni usled stalnog inoviranja i modernizacije.

Henkel grupa, sa sedištem u Dizeldorfu u Nemačkoj, zapošljava više od 52,000 radnika širom sveta uz prisustvo na 125 tržišta. Henkel u Srbiji posluje u okviru grupacije Henkel centralna i istočna Evropa (Henkel CEE), sa sedištem u Beču.

Danas Henkel predstavlja jednu od globalno najznačajnijih grupa kompanija sa velikom paletom proizvoda od kojih su najzastupljeniji građevinski lepkovi kao i lepkovi za industrijske i proizvodne sisteme.

U oblasti građevinarstva, HENKEL je prisutan sa svojim brendovima CERESIT, THOMSIT, MOMENT, MACROFLEX i LOCTITE.

 

CERESIT program razvrstan je, shodno nameni proizvoda, po sledećim sistemima:Nazad na: Proizvodi

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Proizvodi ove grupe
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Proizvodi ove grupe
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Proizvodi ove grupe
Podovi
Parketi i laminati!

podovi

Odaberite pod po vašem ukusu. Veliki izbor podova. Laminati i parketi najboljeg kvaliteta!

Proizvodi ove grupe