Tecasi d.o.o.

Tecasi, Krovni pokrivač tegola

Termoizolacija

Naš cenovnik vam je uvek na raspolaganju u PDF formatu.

Dostupan je i u obliku online kataloga.

Sistemi za termoizolaciju

Sistem za termoizolaciju (Ceretherm) – smanjuje troškove grejanja za oko 30%. To je ekološki sistem koji eliminise gubitke toplote u zimskom periodu, zadržava prijatnu atmosferu tokom leta, produžavajući životni vek građevine i zadržavajući zdravu sredinu u stanu.

Sistem Ceresit Ceretherm – garantuje toplotu

Za jednu trajnu termoizolaciju koristite sistem Ceresit Ceretherm.

Kompatibilnost sistema garantuje izuzetan kvalitet i trajnost. Sa Ceresit Ceretherm sistemom znatno ćete smanjiti trošove za energiju i poboljšaćete ugođaj življenja.

Pored toga kvalitet Ceresit lepka i fasadnog maltera koji su raspoloživi u širokoj paleti boja daće fasadi vaše zgrade jedinstven estetski izgled.

Sistem Ceresit Ceretherm može se pohvaliti evropskim tehničkim serifikatom.

Glavne osobine Sistema Ceresit Ceretherm su:

·       Ušteda – koristeći Ceresit Ceretherm štedite do 45% sredstava sa povracajem ulaganja za 5 godina

·       Komfor – sistemom se obezbedjuje unutrasnja klima koja odgovara svakoj sezoni: toplota zimi, a svežina leti

·       Izgled – svih 163 nijansi i razlicitih tekstura daju izuzetan estetski izgled celom objektu

·       Kvalitet i trajnost – Ceresit tradicija u proizvodnji kvalitetnih materijala obezbeđuje dugotrajnost sistema

Sistem Ceresit Ceretherm sadrži:

Komponente sistema:

·      Lepak za polistirenske ploče Ceresit CT83: mešavina cementa sa mineralnim puniocima i aditivima koji se koristi za lepljenje polistirenskih ploča u termoizolacionim sistemima. Veoma je ekonomičan. Otporan je na smrzavanje i ostale vremenske uticaje. Paropropustan i nezapaljiv.

·      Lepak Ceresit CT85: lepak na bazi cementa, sintetičkih aditiva i mineralnih punioca. Ovo je specijalan lepak za postavljanje i rabiciranje izolacionih ploča. Mikroarmiran i otporan na pojavu pukotina. Paropropustan je i vodonepropustan. 

·       Osnovni premaz Ceresit CT16: za premazivanje gletovane površine pre nanošenja dekorativnih maltera. Koristi se kao priprema podloge pre nanošenja maltera na bazi sintetičkih smola.

·       Dekorativni akrilni fasadni malter Ceresit CT60 (granulacija 1,5 mm), CT64 (granulacija 2 mm): to su vodene disperzije sintetičkih smola sa mineralnim puniocima i pigmentima. Spremni su za upotrebu, vodonepropusni, paropropusni.

·       Dekorativni silikonski fasadni malter Ceresit CT74 (granulacija 1,5-2 mm) i Ceresit CT75(granulacija 2-3 mm). To su dekorativni paropropusni i vodonepropusni dekorativni malteri, otporni na vremenske uticaje i prljavštinu, i paropropusni.

·       Dekorativni silikonsko-silikatni fasadni malteri Ceresit CT174 (granulacija 1,5mm) i Ceresit CT175 (granulacija 2mm).To su dekorativni malteri koji se odlikuju odličnom paropropusnošću i vodonepropunošću. Otporni na sve vrste vremenskih uticaja.

·       Dekorativni mozaik malter Ceresit CT77. Specijalni mozaik malter proizveden u nekoliko hiljada kompozicija boja. Spreman je za upotrebu, otporan na vremenske uticaje i habanje. Izuzetno velika vodonepropusnost.

·       Akrilna disperzija Ceresit CT44. Koristi se za bojenje fasada, betonskih elemenata i enterijera. Otporna je na alkalije, habanje i sve vrste vremenskih uticaja.Nazad na: Proizvodi / Henkel

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Proizvodi ove grupe
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Proizvodi ove grupe
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Proizvodi ove grupe
Podovi
Parketi i laminati!

podovi

Odaberite pod po vašem ukusu. Veliki izbor podova. Laminati i parketi najboljeg kvaliteta!

Proizvodi ove grupe