Tecasi d.o.o.

Krovni prozori

Onduline

 

Valoviti krovni pokrivač

ONDULINE Grupa razvija, proizvodi i prodaje lagane materijale za krovišta i potkrovlja, pa je na prvom mestu u svetu po proizvodnji valovitih celulozno-bitumenskih ploča. Sa filijalom ONDUCLAIR, ONDULINE Grupa je francuski broj 1 proizvođač providnih ploča.
ONDULINE Grupu je osnovala holding kompanija OFIC S.A. sa sedištem u Parizu.

Glavni proizvod ONDULINE Grupe su Onduline krovne ploče. Proizvedene su od organskih vlakana koja su impregnirana bitumenom i pigmentirana specijalnom smolom. Impregnacija boja u pločama i bitumena, uz upotrebu posebne tehnike, osigurava postojanost boja. Ploče su vodonepropusne, ne rđaju, neće se oljuštiti, ne sadrže azbest, otporne su na UV zračenja, ekološki su proizvod koji ne puca zahvaljujući svojoj fleksibilnoj strukturi.

Ondeco je savitljiv i lagan valovit krovni pokrivač i zidna oplata izrađena iz materijala od bitumenskih organskih vlakana pod velikim pritiskom i toplotom. Ondeco krovni pokrivači su potpuno vodootporni i pružaju visok stepen zaštite od vremenskih nepogoda čak i u ekstremnim uslovima, pa su pokriveni garancijom.

Ondeco tehnologija pruža impregnaciju ploča ne samo bitumenom već i atraktivnim bojama pomešanim sa specijalnim smolama što pruža visoku otpornost na mehaničke udare, izvrsnu zaštitu protiv UV zraka i dugotrajan lep izgled ploča za krov. Ploče se izrađuju u bojama prilagođenim okolini: crnoj, crvenoj, zelenoj, braon i srebrnoj boji.

U početku, pre otprilike pedesetak godina, razvila se u Evropi, a sada se ploča Ondeco izrađuje modernom i automatizovanom tehnologijom i ima široku primenu u svim vrstama stanovanja, ali takođe i u poljoprivredi i industriji u preko 90 zemalja sveta, od tropskih krajeva do arktičkog područja. Izrađuje se u fabrici Onduline Italia SpA, osnovane 1972. godine kao jednom ogranku Grupacije Onduline, koja je prisutna širom sveta s 12 fabrika i 30 filijala.

Ondeco ploče izrađuju se u skladu s Evropskim standardom EN 534, koji je bitan zbog najvišeg kvaliteta talasastih bitumenskih ploča. Sertifikat za kvalitet, ISO 9002 firme Onduline Italia SpA, garancija je trajne kontrole kvaliteta u toku proizvodnje. U skladu s odredbama ovog sertifikata ploče za pokrivanje imaju garanciju od 10 godina.

Za više informacija posetite sledeće linkove:

1. Tehničke karakteristike

2. Ostale bitne karakteristike

3. Rukovanje i primena

 

Nazad na: Proizvodi

Slike proizvoda