Tecasi d.o.o.

Krovni prozori

Krovni prozori

Naš cenovnik vam je uvek na raspolaganju u PDF formatu.

Dostupan je i u obliku online kataloga.

Krovni prozori - Asortiman proizvoda

ZENITH Sigurni odgovori na svaku vašu potrebu Rešenja koja nudi prozor Zenith omogućuju zadovoljavanje svakog tipa potreba. Prozori imaju opšivke u bakru, aluminijumu i cinku - titanijumu. Postoje tri tipa otvaranja i različite dimenzije. Upotrebljene su i tri tipa stakla. Za detaljnije informacije o prozorima ZENITH i pratećoj opremi pogledajte sledeće linkove.

Tegola Canadese

Krovni prozoriZenith

Alubar je membrana koja u sredini ima aliminijumski listic obložen sa jedne strane filmom od poliestera, a sa druge polietilenskim filmom.

Pročitajte više

OpšivkeZa krovne prozore

Difbar je membrana sastavljena od jednog tehnološkog sloja koji propusta paru (SD=0,02 m), termicki saldiranog sa dva sloja zaštitnog tekstila.

Pročitajte više

ZavesiceZa krovne prozore

Startbar je bitumenska membrana sa oblogom od poliestera spound-bond. Ista je idealna podloga za bilo koji pokrivni materijal.

Pročitajte više

Nazad na: Proizvodi / Tegola Canadese

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Proizvodi ove grupe
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Proizvodi ove grupe
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Proizvodi ove grupe
Podovi
Parketi i laminati!

podovi

Odaberite pod po vašem ukusu. Veliki izbor podova. Laminati i parketi najboljeg kvaliteta!

Proizvodi ove grupe