Tecasi d.o.o.

Tecasi, Krovni pokrivač tegola

Metalna Linija

Naš cenovnik vam je uvek na raspolaganju u PDF formatu.

Dostupan je i u obliku online kataloga.

Metalna linija - Asortiman proizvoda

Ekskluzivna produktivna tehnologija Tegole Canadese omogućuje davanje nove vrednosti pokrivnom materijalu, antičkom i prestižnom, kao što je to bakar, osiguravajući krovu poseban rafiniran izgled. Upotreba bakra počinje 2.500 godina prije Hrista, u epohi kada je posedovanje bakra smatrano simbolom bogatstva. Već tada arhitektii otkrivaju koliko je taj materijal efikasan: garantuje sigurnost, trajnost i otpornost.

Tegola Canadese

Prestige EliteMetlna linija

Godine 1993. sofisticirane proizvodne tehnologije firme Tegola Canadese daju novu vrednost jednom antičkom i prestižnom materijalu kao što je bakar. Nastaje, prema tome, Tegola Prestige koja omogućava realizaciju krovova " u bakru". Od nedavno su, pored bakarne, u ponudi i modeli realizovani u Cink-titanijumu, Prohromu, Aluminijumu i drugo.

Pročitajte više

Prestige CompactMetlna linija

Posebne forme i prelivanja nijansi čine krovove realizovane granulatnim tipovima Tegole Canadese ekskluzivnim. Ujedno, ovo su i prvi proizvodi izbačeni sa proizvodnih linija Tegole Canadese koji se već godinama uspešno osavremenjuju, unapređuju i svakodnevno se proširuje gama modela i nijansi koji su dostupni.

Pročitajte više

Prestige TraditionalMetlna linija

TRETMAN PARE “LINEA BAR” - Funkcionalni krov: zdravi ambijenti, dobro izolovani i potpuno zaštićeni. Kontrola pare i energetska ušteda i upotreba izolirajućih materijala zahtevaju kontrolu i regulaciju prolaska pare kroz krov. Alubar,Vapobar i Diftbar su proizvodi koji omogućavaju realizaciju zdravog, dobro izoliranog i zaštićenog ambijenta. Linija Startbar osigurava pripremu idealnog podsloja za polaganje Tegole. Bitan je i pri regulaciji eventualnih neravnina podloge, štiti već realizovan krov u očekivanju definitivnog pokrivnog materijala. Štiti najkritičnije delove krova.

Pročitajte više

Zn CompactMetlna linija

Rešenja koja nudi prozor Zenith omogućuju zadovoljavanje svakog tipa potreba.Prozori imaju opšivke u bakru, aluminijumu i cinku - titanijumu. Upotrebljene su i tri tipa stakla. Prozori mogu biti opremljeni filtrirajućim, plisetiranim i zatamnjujućim zavesicama. Lako se sastavljaju horizontalno i vertikalno i mogu se zaštititi spoljašnjim aluminijumskim sistemom roletni. Kompletirana gama dodatnog pribora čini ih jednostavno upotrebljivim.

Pročitajte više


Nazad na: Proizvodi / Tegola Canadese

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Proizvodi ove grupe
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Proizvodi ove grupe
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Proizvodi ove grupe
Podovi
Parketi i laminati!

podovi

Odaberite pod po vašem ukusu. Veliki izbor podova. Laminati i parketi najboljeg kvaliteta!

Proizvodi ove grupe