Tecasi d.o.o.

Tecasi, Krovni pokrivač tegola

Tema

Katalog naših proizvoda možete pogledati ili

preuzeti u DOWNLOAD delu sajta.

Tema - Asortiman proizvoda

“TeMa”  je vodeći proizvođač čepastih membrana za mehaničku zaštitu hidroizolacije već više od 10 godina. Proizvodi materijale za hidroizolaciju, drenažu terena i kontrolu erozije zemljišta i prodaje ih u preko 50 zemalja širom sveta.  Pouzdan je partner koji je u stanju da svojim klijentima pruži kompletno rešenje problema, čak i u vrlo zahtevnim situacijama.

Da bi pratili svetske trendove u ovoj oblasti i uvek bili ispred konkurencije, njihovi razvojni timovi su konstantno posvećeni uvođenju inovacija u proizvodni program i širenju game proizvoda, kao i kompletnih idejnih rešenja za svoje klijente.

 

U stanju smo da Vam ponudimo deo njihove ponude u sledećim grupama:

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BRZI PREGLED SVIH TEMINIH PROIZVODA

Nazad na: Proizvodi

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Proizvodi ove grupe
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Proizvodi ove grupe
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Proizvodi ove grupe
Podovi
Parketi i laminati!

podovi

Odaberite pod po vašem ukusu. Veliki izbor podova. Laminati i parketi najboljeg kvaliteta!

Proizvodi ove grupe